Wat doen we met uw afval?

Het afval dat via gemeenten, bedrijven en particulieren bij ons komt verwerken we op een verantwoorde manier tot hoogwaardige grondstoffen, halffabrikaten en producten. Wij leveren deze producten aan fabrikanten en verwerkers, en leveren zo een bijdrage aan de verduurzaming van hun productieproces.

Refurbished-elektronica

Refurbished elektronica

Elektrische en elektronische apparaten die herbruikbaar zijn, worden door onze deskundig opgeleide medewerkers grondig gecontroleerd en gereinigd. Vervolgens kan deze refurbished elektronica weer een hele tijd dienst doen.

hout-recycling

Houtsnippers

Van pallets en ander hout dat aan ons wordt geleverd maken wij houtsnippers. Deze leveren wij aan bedrijven en gemeenten, onder ander als natuurlijke, vruchtbare bodembedekking of als klimaatneutrale brandstof.

LCD Schermen

LCD Schermen

Bedrijven vervangen lcd-schermen vaak als deze economisch zijn afgeschreven, meestal na drie of maximaal vijf jaar. Dat betekent allerminst dat deze schermen dan defect zijn. Wij bekijken of deze schermen nog te gebruiken zijn, zodat anderen er nog lang plezier van kunnen hebben.

Gesorteerde-elektronica

Gesorteerde elektronica

Een deel van de elektrische en elektronische apparaten die bedrijven, gemeenten en particulieren bij ons aanleveren, kan niet zonder meer verder worden gedemonteerd. Denk hierbij aan printplaten en kabels, maar ook koelkasten en airconditioners. Wij leveren deze aan gespecialiseerde firma’s die deze onderdelen op een verantwoorde en veilige manier verder recyclen.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen.