Referenties

Verschillende organisaties vertrouwen op onze jarenlange ervaring en onze specialistische kennis op het gebied van het inzamelen en verwerken van elektronica en andere grondstoffen. Onder andere de hieronder genoemde organisaties maken werk van duurzaamheid met behulp van een verantwoorde recycling door Statice.

gemeente peel en maas logo

Mevr Ans van Cuijk

We werken als gemeente Peel en Maas sinds een aantal jaren op een prettige manier samen met Statice, zo worden alle Afgedankte Electronische en Elecktrische Apparaten afgevoerd via Statice. Daarbij onderzoeken we ook mogelijkheden om samen op regionale schaal “meer waarde uit afval” te halen.

medion logo

Dhr Bart Kierkels

Wij maken al jaren gebruik van een compleet pakket aan diensten van Statice. Middels de ophaalservice zorgt Statice ervoor dat wij geen werk hebben met ons “afval”. Bij Statice wordt ons “afval” verder gerecycled of compleet vernietigd indien nodig. Hier krijgen we altijd netjes een “certificate of destruction” van waardoor onze administratie ook weer klopt!

Wastepoint Afvalbeheer

Dhr Guus Rang

WastePoint Afvalbeheer neemt afval serieus. We willen precies weten waar we mee te maken hebben en vaak leidt de analyse tot verrassende uitkomsten. Soms blijken er waardevolle componenten of stoffen in een afvalstroom te zitten. Wij zorgen dat die niet verloren gaan, maar juist winst opleveren en werken daarvoor samen met specialistische partners. Statice is zo’n specialist, een bedrijf dat duurzaamheid, deskundigheid en hoogwaardige dienstverlening op een perfecte manier weet te combineren, daar werken we graag mee samen